Ўзбекистон ошпазлар уюшмаси
Ўзбекистон
ошпазлар
уюшмаси
Халқаро ўзбек
пазандачилик
санъати маркази
Жаҳон бош
ошпазлар
ҳамжамияти
уюшмаси

International Centre for Uzbek Culinary Arts

2014 йилнинг 22 декабридан 26 декабрига қадар “Касб-ҳунар коллежларида умумий овқатланиш ва сервис йўналиши бўйича ўқув-ишлаб чиқариш амалиётларини ташкил этишнинг замонавий технологиялари” номли семинар-тренинг ўтказилди

News image: 

Халқаро ўзбек пазандачилик санъати маркази Вазирлар Маҳкамасининг 10.10.2012 йилдаги “Умумий овқатланиш ташкилотларининг фаолиятини янада такомиллаштириш ва ходимларининг касбий даражасини ошириш чора-тадбирлари тўғрисида” ги 289-сонли қарорида белгиланган вазифалар ижросини таъминлаш юзасидан касб-ҳунар коллежларига яқиндан ёрдам бериб келмоқда. Ноябрь ва декабрь ойида коллеж директорлари, ишлаб чиқариш таълими усталари ва махсус фан ўқитувчилари билан давра суҳбатлари ўтказилди.

2014 йилнинг 18 декабрь куни Яккасарой маиший хизмат кўрсатиш касб-ҳунар коллежида «Хорижий мамлакатлар пазандачилиги» мавзусида ўқув-амалий анжуман ўтказилди.

News image: 

Касб-ҳунар коллежларида «Ошпаз» касби бўйича таҳсил олаётган ўқувчилар назарий ва амалий машғулотларда, шунингдек, ўқув ва ишлаб чиқариш амалиётларда зарурий билим, кўникма ва малакаларга эга бўладилар. Ўқувчиларнинг ихтисосликлар бўйича кўникмаларини ошириш, уларнинг касб-ҳунарга бўлган қизиқишларини янада орттириш учун касб-ҳунар коллежларида турли тадбирлар ташкил этилиб бориши мақсадга мувофиқдир.

ФАРҒОНА ВОДИЙСИДАГИ “РУХСОР” ТЕЛЕКАНАЛИДА ЯНГИ ШОУ-ДАСТУР ТАШКИЛ ЭТИЛДИЎзбекистон ошпазлар уюшмаси Фарғона вилояти филиалининг раҳбари Мирзажон Юсупов ташаббуси билан ушбу водийдаги энг оммабоп телеканалларидан бири – “Рухсор” телеканалида “Мазали таом” н

News image: 

Ўзбекистон ошпазлар уюшмаси Фарғона вилояти филиалининг раҳбари Мирзажон Юсупов ташаббуси билан ушбу водийдаги энг оммабоп телеканалларидан бири – “Рухсор” телеканалида “Мазали таом” номли янги шоу-дастур ташкил этилди.

26 НОЯБРЬ КУНИ «LOTTE CITY HOTEL TASHKENT PALACE» МЕҲМОНХОНАСИДА «КАСБ-ҲУНАР КОЛЛЕЖЛАРИ БИЛАН ИЖТИМОИЙ ҲАМКОРЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ЎЗБЕКИСТОН ОШПАЗЛАР УЮШМАСИНИНГ РОЛИ» МАВЗУСИДА ДАВРА СУҲБАТИ БЎЛИБ ЎТДИ

News image: 

26 ноябрда «Lotte City Hotel Tashkent Palace» меҳмонхонасида «Касб-ҳунар коллежлари билан ижтимоий ҳамкорликни ривожлантиришда Ўзбекистон ошпазлар уюшмасининг роли» мавзусида давра суҳбати бўлиб ўтди.

2014 ЙИЛ 19 НОЯБРЬ КУНИ ЧИЛОНЗОР КОММУНАЛ ХЎЖАЛИГИ ВА ХИЗМАТ КЎРСАТИШ КАСБ-ҲУНАР КОЛЛЕЖИДА «ОШ ЧЕМПИОНАТИ» ВА «ҚОВОҚДАН САЙЛИ» ТЕМАТИК ДАСТУРХОНЛАРИ НАМОЙИШИ БЎЛИБ ЎТДИ.

News image: 

2014 йилнинг 19 ноябрь куни Чилонзор коммунал хўжалиги ва хизмат кўрсатиш касб-ҳунар коллежида «Ош чемпионати» ва «Қовоқдан қилинган таомлар» дастурхонлари намойиши бўлиб ўтди.

Ушбу тадбир Ўзбекистон ошпазлар уюшмаси, Халқаро ўзбек пазандачилик санъати маркази ҳамда Чилонзор коммунал хўжалиги ва хизмат кўрсатиш касб-ҳунар коллежи томонидан ташкил этилди.

2014 йилнинг 13 ноябрида Алишер Навоий номидаги Миллий кутубхонада Уюшманинг фаҳрий аъзолари Сталик Ханкишиев ҳамда Ҳаким Ғаниевларнинг китоблари тақдимоти бўлиб ўтди.

News image: 

2014 йилнинг 13 ноябрида Алишер Навоий номидаги Миллий кутубхонанинг кичик мажлислар залида Сталик Ханкишиевнинг  «Қозон. Пазандаликнинг мустақил қўлланмаси» («Казан. Кулинарный самоучитель») ҳамда Ҳаким Ғаниевнинг «Ўзбек ошхонаси энциклопедияси» («Энциклопедия узбекской кухни») китоблари намойиши ва расмий тақдимоти бўлиб ўтди.

ПАЗАНДАЧИЛИК СИРЛАРИНИ КАШФ ЭТИНГ

Ошпаз мураббийлар

Умарова Наргиза Рустамовна
Уста-ошпаз

 

19.05.2014 года состоялся промежуточный экзамен группы "Поваров национальной и зарубежной кулинарии". В данном мероприятии в качестве экзаменатора...

26 мая 2014 г. прошел очередной экзамен окончивших курс обучения по специальности «Повар национальной и зарубежной кухни». На экзаменационой комиссии участвовали эксперты гастрономии и гостинично-...

Халқаро ўзбек пазандачилиги санъати маркази ўқув лабораториялар синфлари  энг замонавий асбоб ускуналар ва технологиялар билан жиҳозланган бўлиб, ўқув курси иштирокчиларига барча шарт шароитлар...

10 января 2014 года в Международном центре узбекского кулинарного искусства  состоялся очередной итоговый экзамен (сертификация) "Су шефов".  В состав экзаменационной комиссии входили...

«

Раньше я не задумывался от том, как сильно кухни народов мира отличаются друг от друга. Теперь я стал различать их.... »

Абдуллаев Аббосжон - uz
Выпускник МЦУКИ