Ўзбекистон ошпазлар уюшмаси
Ўзбекистон
ошпазлар
уюшмаси
Халқаро ўзбек
пазандачилик
санъати маркази
Жаҳон бош
ошпазлар
ҳамжамияти
уюшмаси

Барча янгиликлар

12 Июль 2020
Xayrli kun, do'stlar Biz pazandachilik bo'yicha qiziqarli va foydali  bo’ladigan onlayn kurslarni yo’lga qo’yishni rejalashtirmoqdamiz.  Pazandachilik kurslari uchun mavzularni tanlashga yordam bering va yaqin kunlarda boshlanadigan kurslarimizga 50%lik chegirma kuponini qo’lga kiriting. So'rovnomada qatnashish uchun quyidagi linkni bosing https://bit.ly/...
27 Март 2020
Tasavvur qiling siz oshpazlik  kasbini, bir insonga shogird tushib yoki o’zingiz o’rgandingiz, shu kasbni o’zlashtirib mohir pazanda bo’lib ketgansiz. Ammo siz hech qanday rasmiy o’quv dargohiga bormaganingiz sababli, sizni mutaxassisligingizni tasdiqlaydigan hujjat yo’q va shuning uchun siz rasmiy ish o’rniga ega bo’lishga yoki o’z sohangiz bo...
24 Декабрь 2019
23 - dekabr kuni Alisher Navoiy nomidagi O'zbekiston Milliy kutubxonasida "Lazzatli O'zbekiston" kulinar ensiklopediyasining taqdimot marosimi o'tkazildi.  Ushbu loyiha Prezidentimizning 2019-yil 5-yanvardagi "O'zbekiston Respublikasida turizmni jadal rivojlantirishga oid qo'shimcha chora-tadbirlar to'g'risidagi" Farmoni hamda 2018-yil 7-fevraldagi...
06 Декабрь 2019
Hurmatli yurtdoshlar 8 - Dekabr Konstitutsiya kuni bilan sizni tabriklaymiz!
11 Ноябрь 2019
2019 йил 6-8 ноябрь кунлари Тошкент шаҳар Ўзэкспомарказида “Лаззатли Ўзбекистон” (Delicious Uzbekistan) Халқаро кулинар чемпионати-2019 ўтказилди. Мазкур тадбир Ўзбекистон ошпазлар Уюшмаси томонидан Туризмни ривожлантириш давлат қўмитасининг институтционал қўллаб-қувватлаши доирасида ташкил этилди.  Тадбирни ташкил этишдан асосий мақсад – Ўзбекистоннинг миллий таомларини жаҳон...
18 Октябрь 2019
 
12 Август 2019
Poytaxtimiz Toshkentda 9, 10, 11-avgust kunlari o’zbek miiy oshxonasini keng ommaga namoyish etuvchi ilk "Gasto-bazaar" festivali bo’lib o’tdi. Ushbu festifalda yurtimizning barcha viloyatlarining maxsus taomlari hisoblangan Xorarm tuxum-baragi, Buxoro so’fi oshi, Jizzax somsasi, Toshkent bulg’or qalampir do’lmasi, Nukus juvari kurduk taomi, Surxondaryo tandir...
06 Август 2019
Бугун Ўзбекистоннинг ижтимоий ҳаётида яна бир нодавлат тузилма – Ўзбекистон Гастрономик туризм Ассоциацияси ташкил этилди. 6 август куни Ўзбекистон Гастрономик туризм ассоциациясининг расмий очилиш маросими бўлиб ўтди. Ўзбекистоннинг жаҳон гастрономик туризми бозоридан муносиб ўрин эгаллашига хисса қўшиш, жаҳон миқёсида кенг оммалашган гастрономик сайёҳлик инфротузилмаларини яратиш, Ўзбекистон...
23 Июль 2019
2019 йил 16-18 июль кунлари Озарбайжоннинг Баку шаҳрида жойлашган "Dreamland Golf Club Baku" мажмуасида Ислом давлатларининг халқаро конгреси бўлиб ўтди. Мазкур тадбир Озарбайжон давлат миллий пазандачилик маркази, туризим давлат Қўмитаси, Озарбайжон миллий пазандачилик ассоциациялари томонидан ташкил этилди. Конгресда 25 дан зиёд давлтлар ошпазлар уюшмалари – Малазия, Кипр, Иордания, Ливан...
18 Июль 2019
Xurmatli do’stlar va hamkasblar! O’zbekiston oshpazlar Uyushmasi sizlarni 2019 yil 6 – 8 noyabr kunlari jannatmakon O’zbekistonning poytaxti Toshkent shahrida o’tkaziladigan “Lazzatli O’zbekiston” nomli gastronomik festival va ilk xalqaro oshpazlik musobaqasida ishtirok etishga taklif qiladi. Ishonchimiz komilki, Sizning professional oshpazlik jamiyatidagi o...

ПАЗАНДАЧИЛИК СИРЛАРИНИ КАШФ ЭТИНГ

Ошпаз мураббийлар

Хамдамов Ахмад
Уста-ошпаз

 

19.05.2014 года состоялся промежуточный экзамен группы "Поваров национальной и зарубежной кулинарии". В данном мероприятии в качестве экзаменатора...

26 мая 2014 г. прошел очередной экзамен окончивших курс обучения по специальности «Повар национальной и зарубежной кухни». На экзаменационой комиссии участвовали эксперты гастрономии и гостинично-...

Халқаро ўзбек пазандачилиги санъати маркази ўқув лабораториялар синфлари  энг замонавий асбоб ускуналар ва технологиялар билан жиҳозланган бўлиб, ўқув курси иштирокчиларига барча шарт шароитлар...

10 января 2014 года в Международном центре узбекского кулинарного искусства  состоялся очередной итоговый экзамен (сертификация) "Су шефов".  В состав экзаменационной комиссии входили...

«

Раньше я не задумывался от том, как сильно кухни народов мира отличаются друг от друга. Теперь я стал различать их.... »

Абдуллаев Аббосжон - uz
Выпускник МЦУКИ