Ўзбекистон ошпазлар уюшмаси

Тиллар

Ўзбекистон
ошпазлар
уюшмаси
Халқаро ўзбек
пазандачилик
санъати маркази
Жаҳон бош
ошпазлар
ҳамжамияти
уюшмаси

"Lazzatli O'zbekiston" birinchi kulinar ensiklopediyasining taqdimot marosimi

News image: 
"Lazzatli O'zbekiston" birinchi kulinar ensiklopediyasining taqdimot marosimi

23 - dekabr kuni Alisher Navoiy nomidagi O'zbekiston Milliy kutubxonasida "Lazzatli O'zbekiston" kulinar ensiklopediyasining taqdimot marosimi o'tkazildi. 

Ushbu loyiha Prezidentimizning 2019-yil 5-yanvardagi "O'zbekiston Respublikasida turizmni jadal rivojlantirishga oid qo'shimcha chora-tadbirlar to'g'risidagi" Farmoni hamda 2018-yil 7-fevraldagi "Ichki turizmni jadal rivojlantirishni ta'minlash chora-tadbirlari to'g'risida" gi qarori ijrosi doirasida O'zbekiston Respublikasi Turizmni Rivojlantirish Davlat Qo'mitasi tomonidan turizm sohasidagi jamoat tashkilotlarini institutsional qo'llab quvvatlash uchun ajratilayotgan mablag'lar doirasida, O'zbekiston Oshpazlar uyushmasi va O'zbekiston Gastronomik Turizmi assotsiatsiyasi hamkorligida amalga oshirildi.

Eslatib o'tishimiz joizki, mazkur kitob shu yilning 6-8-noyabr kunlari Xalqaro Kulinar Chempionati doirasida Xorijlik mehmonlarga taqdim etilib, dunyoning 20 ta davlatidan tashrif buyurgan 200 dan ortiq mutaxassislar tomonidan yuqori darajadagi e'tirofga sazovor bo'lgan edi.

ПАЗАНДАЧИЛИК СИРЛАРИНИ КАШФ ЭТИНГ

Ошпаз мураббийлар

Умарова Наргиза Рустамовна
Уста-ошпаз

 

19.05.2014 года состоялся промежуточный экзамен группы "Поваров национальной и зарубежной кулинарии". В данном мероприятии в качестве экзаменатора...

26 мая 2014 г. прошел очередной экзамен окончивших курс обучения по специальности «Повар национальной и зарубежной кухни». На экзаменационой комиссии участвовали эксперты гастрономии и гостинично-...

Халқаро ўзбек пазандачилиги санъати маркази ўқув лабораториялар синфлари  энг замонавий асбоб ускуналар ва технологиялар билан жиҳозланган бўлиб, ўқув курси иштирокчиларига барча шарт шароитлар...

10 января 2014 года в Международном центре узбекского кулинарного искусства  состоялся очередной итоговый экзамен (сертификация) "Су шефов".  В состав экзаменационной комиссии входили...

«

Раньше я не задумывался от том, как сильно кухни народов мира отличаются друг от друга. Теперь я стал различать их.... »

Абдуллаев Аббосжон - uz
Выпускник МЦУКИ