Association of cooks of Uzbekistan

Top menu

ASSOCIATION
OF COOKS
OF UZBEKISTAN
INTERNATIONAL
UZBEK CENTER
CULINARY
ART
WORLD
ASSOCIATION OF
CHEFS
SOCIETIES

The HALAL COMMISSION of the World Platform of Islamic Countries Culinary Societies has officially appointed ENAS KHUDHARY as a representative in Saudi Arabia

News image: 
 The HALAL COMMISSION of the World Platform of Islamic Countries Culinary  Societies has officially appointed ENAS KHUDHARY  as a representative in Saudi Arabia

ENAS KHUDHARY

OBJECTIVE: To secure a challenging posiTon in a reputable hospitality organization to expand my learning, knowledge, skills & fully utilize my rich experience, while making a significant contribution to the success of the organization.

 ACADAMIC QUALIFICATION:

Master of Special Education{Role of Diet on Students of Special Needs}-Ferris University Michigan -USA Bachelor of Nutrition & Food Science -Umm Al-Qura University Makkah

Culinary Diploma -VocaTonal High School Makkah

Training & Development Session AMended:

   

Food Safety Level-3

Highfields UK

15 Hours

Italian Cuisine

ArTsTc Food Lab-KSA

10 Hours

New Lebanese Kitchen

Chef Joe Barza Academy

87 Hours

Saudi Method of Rice Cooking

Rice Al Walima KSA

15 Hours

First Level Leadership

Dr. Sulaiman Ali Al Ali

5 Hours

Strategy of Development

Dr. Osama Hariri

5 Hours

Personal Analysis

Dr. Essam Qari

5 Hours

Mission, Vision & Goals Seminar

Dr. Sameer Tabakh

15 Hours

     Achievements:

CerTficate in InternaTonal Live Cooking Competition – Merit Award

Live Cooking Professional CompeTTon by Foodex – Gold, Sliver & Bronze Award Boecker Hygiene Award

 

 Best Chef in Saudi Arabian Community Year 2019 - 2nd Runner- up

THE SOCIAL WORKS

Artistic Food lab - 300 hours ( 2019 )

WORK EXPERIENCE:

Sous Chef - Anjum Hotel Makkah –KSA (January 2019 Till Date)

Saudia airline catering for Hajj - food supervisor at Hajj (2018)

Nutrition Supervisor {VIP Section} – South Asian Hajj office ( 2017-2018)

Designer & Planner - Kan Baba (2016-2017)

Development & reopening restaurants - Estakozah (2016) waffles corner (2017) Sandwich dealer (2019) Café Manager -Solitaire Café ( 2015-2016)

Faculty -Umm Al- Qura University in Childhood Department ( 2015)

Trainer – Tafoola Jeddah (2015)

Development Manager Production – Takam Le Saleh Awatan by Della (2015)

Nutrition Supervisor for Hajj {VIP Section} – Al Mahmal (2008-2009)

COMPETENCIES & SKILLS:

• Hard Worker

• Good leader

• EnthusiasTc Personality

• Quick Learner

• Talented working with ideas out of the box.

LANGUAGES:

Arabic & English (Native & Competent)

REFERENCE:

Available on request

 

Explore for you the school of cooks

Master Trainers

Umriniso Tulaganova
Lady-chef

 

19.05.2014 года состоялся промежуточный экзамен группы "Поваров национальной и зарубежной кулинарии". В данном мероприятии в качестве экзаменатора участвовали шеф повар и менеджер...

26 мая 2014 г. прошел очередной экзамен окончивших курс обучения по специальности «Повар национальной и зарубежной кухни». На экзаменационой комиссии участвовали эксперты гастрономии и гостинично-...

Предлагаем Вашему вниманию подарочный сертификат на услуги нашего центра. Наша цель - помочь Вам в решении часто возникающей проблемы - выбора подарков для родных и близких  по любым поводам. Мы проводим...

В распоряжении Международного центра узбекского кулинарного искусства имеются полностью укомплектованные аудитории-кухни, оснащенные самым современным оборудованием.

10 января 2014 года в Международном центре узбекского кулинарного искусства  состоялся очередной итоговый экзамен (сертификация) "Су шефов".  В состав экзаменационной комиссии входили...

«

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vulputate est vitae dolor adipiscing varius. Morbi in eros... »

Lorem ipsum dolor sit amet
lorem ipsum dolor sit amet